Autor: Personaliuudised.ee • 30. aprill 2024

Iga töötaja on oma ettevõtte visiitkaart

Kas aimasid, et sellel, kuidas me vabal ajal teistele oma tööst räägime või mida oma sotsiaalmeedia kontodel tööga seoses postitame, on ettevõtte brändingu vaatenurgast väga oluline roll?
Oma tegude ja sõnadega kujundab iga töötaja päevast päeva ettevõtte kuvandit, teab Olesija Saue.
Foto: Kersti Niglas

Iga töötaja on oma ettevõtte visiitkaart ja kõik ettevõttes töötavad inimesed mängivad väga olulist rolli ettevõtte brändi kujundamisel, kirjeldab persoonibrändingu ekspert, juhtimis-coach ja raamatu „Bränd Nimega Sina“ kaasautor Olesija Saue. Me ei mõtle tihti sellele, et esindame oma ettevõtet või tööandjat ka töövälisel ajal ja oleme seetõttu justkui brändisaadikud. Tegelikkuses kujundame aga 24/7 oma tegude ja sõnadega oma firma kuvandit.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456