Autor: Personaliuudised.ee • 8. mai 2024

Pool töötajaist soovib lisatööd teha

CV.ee uuringust selgub, et 50% vastanud töötajatest on mõelnud otsida põhitöö kõrvale ka lisatöö. Lisatöö vajalikkuses on kahtleval seisukohal ca kolmandik vastanutest.
Kuni 1000 eurot kuus soovitakse juurde teenida, et end majanduslikult kindlamini tunda.
Foto: Liis Treimann

Märkimisväärne osa eestlastest on avatud võimalusele leida põhitöö kõrvale lisatöö. Uuringu tulemustest selgub, et lisatööd kaalub iga teine vastaja, lisatöö vajalikkuses on kahtleval seisukohal 30% vastanutest.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456