Autor: Personaliuudised.ee • 21. mai 2024

Just sellest hüvest unistab suurim hulk töötajaid

Pea pool eestimaalastrst oleksid enda sõnul motiveeritumad töötajad, kui tööandja võimaldaks neile tasustatud lisapuhkust, selgus värskest uuringust.
Paljud töötajad tunnevad, et vajavad lisapuhkust.
Foto: Julia-Maria Linna

„Arvestades, et uuringu kohaselt on väga suur hulk inimestest viimase aasta jooksul puutunud kokku tööstressiga, mis väljendub ennekõike pidevas väsimuses, on selline ootus igati mõistetav. Lisapuhkusest unistab tervelt 45% vastanutest ning see on töötajate soovide nimekirja tipus sõltumata vastaja soost, rahvusest või vanusest,” rääkis Seesam kindlustuse tervisekindlustuse tootejuht Marit Raag.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456