Autor: Personaliuudised.ee • 7. juuni 2024

Tudengite seas jätkab mainekaima tööandjana LHV

Kantar Emori läbi viidud tööandjate maine uuringu kohaselt on tudengite seas mainekaim tööandja sarnaselt eelmise aastaga LHV. Pingereas järgnevad Swedbank ning Skype/Microsoft.
LHV personalijuht Age Leedo ja Kantar Emori juhataja Karin Niinas.
Foto: Arno Mikkor / Kantar Emor

„Nagu laiemalt töötavate inimeste seas, nii on ka tudengite hulgas pikema trendina märgata finantsasutuste võidukäiku,“ kommenteeris Kantar Emori töötajakogemuse juhtekspert Mari-Liis Eensalu. Nii mahtusid lisaks nimetatutele esikümnesse ka Wise ja SEB Pank. Tudengite silmis on lisaks finantsvaldkonnale sama atraktiivsed ka IT- ja taristuettevõtted.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456