Autor: Personaliuudised.ee • 12. juuni 2024

Ettevõtte kolimine motiveerib töötajaid rohkem kontoris käima

Kontori kolimine uude asukohta on mitmesammuline protsess, mis hõlmab hoolikat planeerimist ja ettevalmistust. Lühikese ettevalmistusaja tõttu võidakse kolimisotsuseid tegema kiirustades ja tagajärjed ei pruugi olla sellised, nagu loodetud.
Circle K valis uue kontori asukohaks Avala ärikeskuse.
Foto: Kaamos Kinnisvara

„Alustada tuleks plaani paika panemisega ning kogu tiimiga põhjalikult läbi mõelda kolimisprotsessi etapid. Kindlasti tuleb ajalisi eesmärke seades realistlikuks jääda,“ lausus Kaamose ärikondliku kinnisvara müügi- ja kliendikogemuse juht Airi Lehtsalu. Väikese ettevõtte puhul võiks arvestada vähemalt kolm kuud, keskmise puhul kuus kuni kaheksa kuud ja suure puhul isegi kuni aasta.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456