Autor: Personaliuudised.ee • 15. juuni 2024

Tööturu rakendusele lisandus uusi võimalusi

Statistikaameti tööturu rakendus, mis annab selge ülevaate tööturu olukorrast ja muutustest, sai sel kevadel täiendatud uute näitajatega. Uuenenud rakendus annab võimaluse Eesti tööjõu-uuringu andmeid veelgi paindlikumalt analüüsida.
Foto: Meeli Küttim

Sellest kevadest lisandus rakendusse mitu uut näitajat ja tausttunnust, mis lubab Eesti tööturu olukorda vaadelda uue nurga alt. Lisandus valdkond hoolduskoormus, kus on näitajad inimeste kohta, kes mõne pereliikme eest hoolitsevad. Uus on ka info kõrvaltöö tegemise ja viimase aasta jooksul formaal- ja mitteformaalõppes osalemise kohta.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456