Autor: Taimi Elenurm • 28. juuni 2024

330 000 eestlast tööstressis | kuidas tulla toime kasvava tööstressiga?

Tööstressi all kannatab kuni veerand elanikkonnast - Eestis on 1,35 miljonit elanikku. Eesti rahvastiku tervisekäitumise uuringute järgi ei muutu stressis inimeste hulk olenemata aastast või oludest ja on jäänud samaks viimasel 25 aastal, kirjutab superviisor ja psühholoog-nõustaja Taimi Elenurm.
Foto: Pixabay

Kuid tööstressiga on teisiti: Maailma terviseorganisatsioon WHO prognoosib, et lähiaastatel saab tööstressist ja selle komplikatsioonidest – läbipõlemisest ja meeleoluhäiretest peamine töövõimetuse põhjus.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456