Autor: Annela Mets, Recruri turunduse- ja kogukonnajuht • 8. juuli 2024

Kogemus: digiteeritud värbamisprotsess on korralik ajavõit

Hiljuti kogu värbamisprotsessi digiteerinud metallitööstus Hanza Mechaniks tunneb sellest sammust reaalset kasu – andmed on ühes turvalises kohas, kandidaate saab omavahel võrrelda ja värbamisprotsess muutus oluliselt kiiremaks.
Foto: Recrur

Oma kogemusi värbamisprotsessi digiteerimisest jagasid Eesti Masinatööstuse Liiduga veebiseminaril Hanza Mechanics personalijuht Marika Maschorov ja värbamistarkavara tootja Recruri asutaja ja tegevjuht Marit Alaväli.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456