Töötaja küsis tööinspektsioonilt, kas ta võib keelduda tööst, kui masin ei ole täielikult töökorras.

- Ka pagaritööstuses peavad sedmed korras olema.
- Foto: Andras Kralla
Töötaja küsib tööinspektsioonilt: „Töötan taignasegajal, mille anuma peal oli võre. Varem oli nii, et kui võre ei olnud oma kohal, ei saanud masinaga töötada. Nüüd arvas juhataja, et ainete läbi võre anumasse lisamine võtab aega ja lisaks võtab aega töö lõpus võre pesemine ning lasi tehnikameestel võre niimoodi eemaldada, et masin ikka töötab. Mulle tundub, et sedasi on ohtlik töötada, sest ikka kiputakse kättpidi töötava taignasegaja kaussi minema, et midagi lisada või puhastada.“
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Olgu tegu era- või firmapeoga, pulma või sünnipäevaga, neis kõigis on üks asi, mis jääb meelde ning muudab atmosfääri – see on kokteil. Soovist sündmusest meeldejääv teha ning klassikaks kujunenud rumm-koola segust midagi põnevamat pakkuda, sai alguse Hans Kaigase loodud mobiilse kokteiliteenuse ettevõte Booze Mule.