Autor: Helen Roots • 13. veebruar 2023

Personali Praktik, veebruar 2023

Ilusat aastapäevakuud!

Aasta saab mööda ajast, mil meie kauni kodumaa sünnipäeval maailm muutus. Oleme selle aastaga õppinud väga palju uut majanduse, poliitika, inimeste ja arvatavasti ka iseenda võimete, vastupidavuse ja hingesuuruse kohta. Meil on tulnud kohaneda nii kõrgemate hindadega, muudatustega igapäevtöös, suurema kokkuhoiu kui ka hulga muudatustega töövaldkonda reguleerivates seadustes. Muudatusi on lausa nii palju, et kohati tundub, et ei jaksa enam kõike vastu võtta. Liis Paemurru räägibki muudatustest küllastumisest ja sellest, mida siis ette võtta.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456