Autor: Edgar Pahhomov • 1. juuli 2021

Info omandamise kunst katseklaasis ehk Kuidas toetada uut töötajat suure infotulva alla jäämast?

Töötleme iga päev suurel hulgal teavet ja edastame teadmisi ka teistele. Kuidas seejuures oma tööd läbimõeldumalt ja süsteemsemalt teha ning pideva uue informatsiooni omandamisega toime tulla? Ja kuidas toetada sisseelamisprotsessis uut töötajat, et ta suure infotulva alla ei jääks?
Elisa ärikliendi seadmetiimi tootehaldur Edgar Pahhomov

Õpime iga päev, töötleme meeletutes kogustes informatsiooni ja uut teavet. Olgu see siis uues ametis või igapäevases tööelus. Sõltuvalt ametist oleme sageli ise õppijad: meil tuleb limiteeritud ajaga saavutada eesmärke või teha selgeks mõni uus töölõik. Teisel hetkel aga oleme juhendaja rollis, toetades tiimikaaslasi ja nende õpiprotsessi – kas näiteks värskesse ametisse sisseelamisel või mõne uue programmi selgeks õppimisel.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456