Autor: Evely Gorobinski • 22. september 2021

Personalijuht kahe tule vahel

Istun üle hulga aja jälle konverentsisaalis. Lauakaaslaste hulgas on paar ettevõtte juhti, müügijuht ja kaks keskmise suurusega ettevõtte personalijuhti. Arutelud lauas viivad suheteni organisatsioonis. Üks personalijuhtidest möönab, et ta tunneb ennast nagu kahe tule vahel olevat.
SOL Balticsi personali- ja kvaliteedijuht Evely Gorobinski

Ühelt poolt tuleb tal sageli kaitsta juhtkonnas töötajaid, teistelt poolt jälle selgitada töötajatele juhtkonna otsuseid, mis aeg-ajalt ei tundu endalegi mõistlikud olevat. Teine personalijuht lauas nõustub hoogsalt ja väidab, et too räägiks nagu tema elust.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456