Autor: Villu Teearu • 8. detsember 2021

Heal juhil on aega ja virtuaalne uks töötajatele lahti

Juhi kalender võib olla paljude asjakohustuste tõttu punane, kuid enda inimeste jaoks tuleb aega võtta. See eeldab ülesaamist vananenud dogmast, et suhtlus kulutab palju töötunde, ning uute kasulike rutiinide väljakujunemist. Olenemata sellest, kus juht asub, peaks virtuaalne uks alati avatud olema.
Elisa süsteemiarenduse valdkonna juht Villu Teearu

On iganenud arusaam, et inimestega suhtlemisele kulub palju aega. Aega on täpselt nii palju, kui seda planeerida. Üks on kindel: inimestega suhtlus peab olema juhi üks prioriteete. Kelle palgalipiku sisse kuulub ainult Powerpointi-esitluste koostamine, koosolekutel osalemine ning protsesside juhtimine, näeb ilmselt oma tööd kõverpeeglis. Tiimiliider on meeskonnamängija nagu kõik teisedki ja kui ta ei leia aega panustada suhtlusele, toppab kogu ülejäänud tiim. Koos vallutatakse ühiseid eesmärke, koos tuleb pingutada.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456