Autor: Gerdi Tilts • 21. veebruar 2022

Uute tööviiside juurutamine ettevõttes

Ärikeskkond on pidevas muutumises ning jõudsime äratundmisele, et meie harjumuspärane töötamise viis vajab kaasajastamist. Kuna Rimi kauplused juba töötavad lean-põhimõtete alusel, võtsime ette ka kontoritöö tõhustamise.
Gerdi Tilts, Rimi Baltic Group HR äripartner
Foto: Mariken Nikker

Rimi emaettevõtte ICA Grupp eeskujul võtsime kasutusele agiilsetest põhimõtetest lähtuva tööviisi kontoris tegutsevatele meeskondadele. Keskendume neljale eesmärgile:

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456