Autor: Siiri Sutt • 5. aprill 2022

Välismaalt värvates saab töötajaga kaasa ka pere

Talente meelitab see ettevõte, kes ei paku mitte ainult parimat palka, vaid turvalist elukeskkonda ja kogu pere heaolu silmas pidavat paketti.
Siiri Sutt, headhunter, kultuurierinevuste koolitaja, „Re-invent Yourself in Estonia“ programmi kaasasutaja ja läbiviija.

Üha rohkem expat’e teeb töökohavaliku selle järgi, kus on kõige turvalisem ja lihtsam oma pere sisse seada ning kus lapsed saavad võimalikult hea hariduse ja abikaasa leiab sobiva töise eneseteostuse võimaluse. Välismaalasest töötaja värbamisel tasub meeles pidada, et kui teie uus kolleeg saabub välismaalt Eestisse koos perega, siis saab ka tema perest teie organisatsiooni kaudne liige.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456