Autor: Toomas Polli • 8. juuni 2022

Elisa tippjuht: varem või hiljem saabub piir, kus seni tehtu enam ei eruta

Ühel hetkel ammendab end kõik – oma rollist kasvavad välja nii spetsialistid kui ka juhid, väidab Elisa tehnoloogiaüksuse juht Toomas Polli.
Elisa tehnoloogiaüksuse juht Toomas Polli.
Foto: Elisa Eesti

Pidevas arengupöörises olevas tehnoloogiasektoris on rutiinile ja päevast-päeva täpselt samade ülesannetele täitmisele küll vähe ruumi, kuid mingil hetkel muutub ka pidevalt millegi uue õppimine rutiinseks, lisab ta.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456