Autorid: Pirkko-Liis Harkmaa, Kärt Anna Maire Kelder • 21. juuni 2022

Mida peab arvestama välismaalast tööle võttes?

Kolmandatest riikidest pärit välismaalaste tööle võtmine on Eestis hoogustunud. Ühest küljest tõukavad seda trendi tagant tööturule jõudnud Ukraina sõjapõgenikud, kuid teisest küljest on Eestis sektoreid, kus tööjõu nappus on suur ja Eestist sobivaid töötajad keerukas leida.
Advokaadibüroo Sorainen nõunik, tööõiguse ekspert Pirkko-Liis Harkmaa ja nõunik, maksuõiguse ekspert Kärt Anna Maire Kelder.

Mitteresidendist töötaja töölevõtmisel peavad tööandjad aga arvestama erinevate asjaoludega nii immigratsiooni-, töö- kui ka maksuõiguse aspektist, kirjutavad Soraineni eksperdid Pirkko-Liis Harkmaa ja Kärt Anna Maire Kelder.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456