Autor: Kristiina Saal • 5. detsember 2022

Kristiina Saal: viis soovitust, kuidas leida meeskonda õiged inimesed

Värbamiskuulutuste põhjal pakub sageli tööd maailma ägedaim ettevõte. Selgem sõnum ning oma eripärade tundmine töötab paremini, kirjutas Äripäevas CVO Recruitmenti värbamispartner ja juhtgrupi liige Kristiina Saal.
CVO Recruitmenti värbamispartner Kristiina Saal.
Foto: Erakogu

Majanduses ja energiaturul on keeruline aeg. Ettevõtted teatavad koondamistest ja värbamispausidest ning töötajad ootavad üha suuremaid palganumbreid. Mida peaksid aga tegema need organisatsioonid ja ettevõtted, kes ebakindlast ajast hoolimata oma meeskonda suurendada soovivad?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456