Autor: Lev Dolgatsjov • 5. jaanuar 2024

Lev Dolgatsjov: välistalente tuleb Eestisse tuua senisest viis korda rohkem

On ilmselge, et Eesti riigi immigratsioonipoliitika ei vasta enam praegusele tööjõuturu ootustele. Olgem ausad – meie majandus on hädas ja kõikvõimalike maksude ralliga me oma probleeme ei lahenda.
Investor Lev Dolgatsjov
Foto: Liis Treimann

Edu valem on alati olnud liitmine ja korrutamine, mitte lahutamine ja (ümber)jagamine. Ja meie nukra majandusolukorra lahendusi peab otsima sealt, kus me saame enda heaks just liitmise ja korrutamise tööle panna. Seda ka välistalentide impordi osas.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456