Autor: Ken Rohelaan • 19. veebruar 2023

Amazon kamandas töötajad tagasi kontorisse

Amazon on üks järgmistest suurfirmadest, kes näeb vajadust murda koroonaajal tekkinud kaugtöötamise rutiini ja tuua inimesed tagasi kokku kontorisse.
Foto: Carlo Allegri, Reuters/Scanpix
USA e-kaubandushiid Amazon käsib kontoritöötajatel tulla kodust tagasi kontorisse tööle, nõudes kohalolu vähemalt kolmel päeval nädalas.

Amazoni tegevjuht Andy Jassy kirjutas reedel töötajatele, et töötajad peavad kontoris jätkama suurema osa ajast, mis tähendab vähemalt kolme tööpäeva, vahendab CNBC. Varem lubas Amazoni tööpoliitika otsustada üksusejuhtidel iseseisvalt, kui palju peab keegi viibima kontoris.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456