Autor: Jaanus Kangur • 28. jaanuar 2021

Kui inimesed omavahel ei klapi, on see juhi teema

Religiooni- ja suhtlemispsühholoog professor Tõnu Lehtsaar.
Foto: Raul Mee
Mis on ühiskondliku lõhestumise põhjused ja tulemused? Millega peaksid juhid arvestama ja mida oskama, et meeskonnas konflikte ennetada ja lahendada? Kuidas toime tulla „tähtedega”? Nendele küsimustele annab Äripäeva raadio värskes saates „Tegijalt tegijale” vastuse religiooni- ja suhtlemispsühholoog professor Tõnu Lehtsaar.

Saatejuht on Jaanus Kangur.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456