Nõo Lihatööstuse juht Ragnar Loova rääkis hommikuprogrammis, et pärast sõja algust kallines tooraine hoobilt poole võrra. Samaväärselt hinnatõusu tarbijateni siiski veel viidud ei ole, kuid sügisel tuleb selleks valmis olla küll.

- Nõo Lihatööstuse juht Ragnar Loova. Foto: Igor Rõtov
Intervjuus tuli juttu ka töötajate leidmisest, kui palju on töötajate palgad tõusnud, miks palgatõus on odavam kui uute töötajate leidmine ja kes teenib ettevõttes 2000 eurot kätte. Hommikuprogrammi tõid kuulajateni Igor Rõtov ja Rivo Sarapik.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Sadama lähedal Porto Franco kvartalis asuv Skandinaavia disaini ja hõnguga Citybox Tallinn hotell pakub külalistele kontaktivaba teenust, mis muudab majutuse kiireks ja mugavaks ning võimaldab taskukohast hinda.