Autor: Hando Sinisalu • 2. juuni 2022

Tööampsajad koguvad raha investeerimiseks

Tööampsudega tehakse kontoritöid, aga palju pakkumisi on ka teenindussektorist.
Foto: Bruce Mars/Unsplash
Tööampsude vahendamisega tegeleva ettevõtte Treamer juht Mihkel Rembel rääkis Äripäeva raadio hommikuprogrammis, et ampsu kaupa töötamine annab töötajaile rohkem vabadust ja tihti kogutakse nii raha investeerimisega alustamiseks. Praegu pakutakse palju töid just teenindussektorist, sest sealt on palju töötajaid lahkunud ja inimesi rohkelt vaja.

Lisaks tuli intervjuus juttu ka sellest, milliseid tööampse ja mis tasuga soovitas ta töötada saatejuhtidel.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456