Autor: Janno Riispapp • 17. mai 2023

Hansavesti juht: ärge andke palgasurvele järele, see võib valusalt kätte maksta

Hansavesti juht Janek Sirg (paremal) hoiatab liiga kiire palgakasvu ohtude eest.
Foto: Raul Mee
Olukorras, kus töötajad ootavad palgatõusu, kuid lähenemas on ebastabiilsed ajad, tasub ettevõtjatel palkade tõstmisega olla ettevaatlik, rääkis tööjõurendifirma Hansavesti juht Janek Sirg.

“Pigem olla ettevaatlik, mitte anda palgasurvele järele, sest võib-olla juba septembris võib see palgakasv väga valusalt kätte maksta. Inflatsiooni üritatakse pidurdada ja ega palgakasv inflatsioonile hästi ei mõju,” rääkis Sirg Äripäeva raadio hommikuprogrammis.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456