Autorid: Laura Reiter, Jane Suu, Maarit Eerme • 16. mai 2023

Turunduse palga TOP: üle 5000-eurost kuupalka maksab neli ettevõtet

Turunduse, meedia ja kommunikatsiooni valdkonnas maksab Eestis üle 5000-eurost keskmist brutokuupalka neli ettevõtet, selgub ettevõtete eelmise aasta kvartaliaruannetest. Vaata, millised ettevõtted maksavad Eestis kopsakamaid palku, kes on teinud aastaga suurima palgakasvu ja kes suurimaid palgakärpeid.
Outfunneli asutaja ja tegevjuhi Andrus Purde sõnul pole Outfunnelisse keegi kunagi tööle tulnud palganumbri pärast, samuti pole keegi kunagi lahkunud palganumbri pärast.

Äripäeva Infopanga andmetelt koostatud palga TOPi algvalimisse võeti ettevõtted, kellel oli 2022. aasta nelja kvartali aruannete järgi keskmiselt 3 töötajat ja kes maksid vähemalt 1770 eurot keskmist bruto töötasu kuus. Turunduse, reklaami, meedia ja kommunikatsiooni valdkondadest jõudis selle valimi järgi tabelisse 119 ettevõtet. Täpsem metoodika on ära toodud allpool.

Personaliuudised.ee toetajad:
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456