Autorid: Indrek Lepik, Eget Velleste • 21. november 2023

Tootmine 1000 kilomeetrit lõunasse? Eesti ettevõtjad kutsuvad üles looma töökohti Ukrainasse

Suurim tugi, mida ettevõtjad saavad Ukrainale pakkuda, on töökohtade loomine. Äriplaani laval jagasid paljud Eesti ettevõtjad isiklikke kogemusi Ukrainas äri tegemisest.
Saunakerisetootja Huum asutaja Siim Nellis tänavu Kiievis.
Foto: Liis Treimann

Saunakeriseid tootva Huumi asutaja Siim Nellis ütleb, et sõja alguses pakkis enamik välismaised ettevõtjaid asjad kokku. Ent töökohad on tema kinnitusel parim abi, mida ettevõtjad Ukraina heaks saavad teha. Huumi näitel kinnitab ta, et tegemist pole ka üksnes heategevusega.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456