18. jaanuar 2024

Palga vähendamine ja koondamine – kuidas toimida, et vaidlust ei tekiks

„Teabevara tunnis“ annab töötasu muutmise ja koondamise teemal nõu advokaadibüroo KPMG Law vandeadvokaat Kaia Kuusler.
KPMG Law vandeadvokaat Kaia Kuusler.
Foto: Andres Laanem

Räägime ka paindlikkusest töötasu juures ja näiteks sellest, milliseid nüansse peab järgima koondamisest teavitamisel, mis on oluline kollektiivse koondamise puhul ja kuidas mõjutab üks Euroopa kohtu otsus töö- ja puhkeaegu Eestis. Vastuse saab ka küsimus, kas saab midagi ette võtta, kui töötaja ei nõustu muudatustega töölepingus.

Küsib Äripäeva teabevara juht Heidi Saar.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456