Autor: Tõnu Einasto • 12. märts 2024

Töökoha uus normaalsus: töötaja käib enne tööpäeva algust kontoris duši all

2023. aasta lõpu seisuga on Tallinnas üle miljoni ruutmeetri kaasaegset büroopinda. Mida toovad turule lähiaastad nii büroode arendajate, rentnike kui ka töötajate ootuste vaatest, selgub värskest sisuturundussaatest.
Heinike Reisin ja Ingemar Paan tõid saates välja, et büroode arendusturg on jätkuvalt aktiivne, kuid tavapäraseid büroopäringuid on varasemast mõnevõrra vähem.
Foto: Tõnu Einasto

Ingemar Paan ja Heinike Reisin Colliers International Advisorsist räägivad saates, mis dikteerib praegusel ajal ärikinnisvaras ruutmeetri hinna ja millised on peamised põhjused, miks kontori asukoht välja vahetatakse. Lisaks tuleb jutuks, kuidas saada inimesed tagasi töökohta ja mis teeb töötajate hinnangul ühe kontori kaasaegseks.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456