Autor: Kultuuriministeerium • 4. juuni 2021

Tasuta veebiseminar: Uussisserändajate toetamine töökeskkonnas ja Eesti eluga kohanemisel

15. juunil toimub kohanemisprogrammi Settle in Estonia poolt korraldatav veebiseminar tööandjatele, kelle kollektiivis töötavad uussisserändajad või kes planeerivad nende tööle võtmist.

Ettevõtted, kes võtavad tööle välismaalasi, leiavad sageli, et lisaks tööalastele küsimustele vajavad uusisserändajad ja nende pered tuge ka igapäevaelu korraldusega Eestis. Seejuures on töötaja kiire kohanemine nii töö- kui elukeskkonnas oluline ka tööandjale endale.

15. juunil toimuv veebiseminar annab ülevaate valitud teenustest ja programmidest, mida Eestis uussisserändajatele ja nende tööandjatele pakutakse. Lisaks räägitakse lähemalt tööandjast kui olulisest lülist välistöötaja kohanemisprotsessis. Kogenud spetsialistid jagavad häid nõuandeid ja soovitusi, kuidas uussisserändajaid ja nende peresid Eesti eluga kohanemisel toetada ning mida tööandja sellest võidab.

Esinevad Kultuuriministeeriumi kultuurilise mitmekesisuse osakonna nõunik Liisa Rohila, Work in Estonia juht Anneli Aab, Jobbaticali globaalse mobiilsuse juht Killu Vantsi, CreditStari personalijuht Kristiina Kuulman.

Seminar on kõigile tasuta. Tutvu ajakava ja esinejatega lähemalt ning jälgi seminari SIIN.

Märgi enda osalemine SIIN.

Jaga lugu
Personaliuudised.ee toetajad:
Kai MillerPersonaliuudised.ee juhtTel: 5330 5136
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700