Autor: Kultuuriministeerium • 4. juuni 2021

Tasuta veebiseminar: Uussisserändajate toetamine töökeskkonnas ja Eesti eluga kohanemisel

Vaata järele kohanemisprogrammi Settle in Estonia poolt korraldatud veebiseminari tööandjatele, kelle kollektiivis töötavad uussisserändajad või kes planeerivad nende tööle võtmist.

Ettevõtted, kes võtavad tööle välismaalasi, leiavad sageli, et lisaks tööalastele küsimustele vajavad uusisserändajad ja nende pered tuge ka igapäevaelu korraldusega Eestis. Seejuures on töötaja kiire kohanemine nii töö- kui elukeskkonnas oluline ka tööandjale endale.

15. juunil toimunud järelvaadatav veebiseminar annab ülevaate valitud teenustest ja programmidest, mida Eestis uussisserändajatele ja nende tööandjatele pakutakse. Lisaks räägitakse lähemalt tööandjast kui olulisest lülist välistöötaja kohanemisprotsessis. Kogenud spetsialistid jagavad häid nõuandeid ja soovitusi, kuidas uussisserändajaid ja nende peresid Eesti eluga kohanemisel toetada ning mida tööandja sellest võidab.

Esinevad Kultuuriministeeriumi kultuurilise mitmekesisuse osakonna nõunik Liisa Rohila, Work in Estonia juht Anneli Aab, Jobbaticali globaalse mobiilsuse juht Killu Vantsi, CreditStari personalijuht Kristiina Kuulman.

Vaata seminarile järele SIIT.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456