Autor: Tallinna Majanduskool • 15. juuni 2022

Tule õpi asendamatuks personalispetsialistiks Tallinna Majanduskoolis!

Foto: Alina Birjuk
Tallinna Majanduskool on Eesti vanim kutseõppeasutus, tähistades tänavu oma 116. tegutsemisaastat. Pika ja väärika tegutsemisloo tulemusena on majanduskoolil ligikaudu 30 000 vilistlast ning laiapõhjaline oma valdkonna tipptegijaist koosnev õpetajaskond ja usaldusväärne maine tööandjate seas.

Tallinna Majanduskoolis on õpetatud personalitööga seonduvaid kompetentse aastast 1999. Personalispetsialisti õppekava on aja jooksul läbinud uuendusi, sest personalivaldkond on kiiresti ajas muutuv nii tööturu, töötajate, kui ka tööandja ootustest ja pakkumistest lähtuvalt.

Sel sügisel alustav õpperühm hakkab taas õppima uuendatud õppekava alusel, mis järgib uut personalispetsialisti 5. taseme kutsestandardit. Kaheaastane personalispetsialisti kutseerihariduse õppekava on täienenud põnevate õppeainete ja praktikumidega, mis õppijale esitavad piisavalt väljakutset õppimise ajal, kuid tööturule suundumisel loob eelise. Näiteks oleme uuenenud õppekavasse sisse toonud personalitöö rahvusvahelises organisatsioonis ja personalikulude maksustamine. Valikteemadena näiteks korporatiivse identiteedi kujundamine ja sündmuskorraldus.

Õpetajaskonna moodustavad pikaajalise personaltöö ja personalijuhtimise kogemusega praktikud, nii on õppimine huvitav nii neil, kes valdkonnaga seni vähem kokku puutunud, kui ka neil, kes personalispetsialisti tööd tegemas juba aastaid. Kooli heaks koostööpartneriks on personalitöö õpetamise algaastatest alates olnud Eesti Personalijuhtimise Ühing PARE, kelle nõuanded on kaasaaidanud nii õpilastel kutse omandamisel, kui koolil õpetajate värbamisel.

Uuenenud personalispetsialisti erialale ootame õppima eelkõige personalivaldkonnast huvitatud ja juba valdkonnaga kokkupuuteid omavad isikud. Õpingud sujuvad alati paremini, kui õppimismotivatsiooni ergutab võimalus, et kasvavat kompetentsust saab igapäevaselt tööandjale pakkuda. Konkurss on igal aastal olnud suur, 5-6 inimest kohale.

Vastuvõtt Tallinna Majanduskooli kutsehariduse erialadele toimub infosüsteemi SAIS kaudu ajavahemikul 20.06.-17.07.2022 aadressil www.sais.ee

Kui soovid olla oma valdkonna asendamatu spetsialist, tule õppima Tallinna Majanduskooli!

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456