Autor: Digitaalne Turundus • 1. jaanuar 2024

Milliseid töötajaid üks 100-miljonilise väärtusega fintech enda ridadesse otsib

Eelmisel sügisel avaldatud Eesti tehnoloogiaettevõtete TOP 30 edetabelis auväärt 22. koha noppinud Bondora on järjepideva töö tulemusena kasvatanud oma ettevõtte väärtuse lausa 108 miljoni euroni.

Sellised võimsad tulemused ei ole aga saabunud üleöö, vaid aastatepikkuse oma valdkonna andekaimate töötajate abiga ning pidevalt tehnoloogiliste uuendustega kaasas käies ja neid ise juurde arendades.

Eeskujulikud saavutused ja tipptasemel töökultuur muudavad Bondora atraktiivseks tööpaigaks paljudele oma ala spetsialistidele, kes soovivad kiiresti arenevas keskkonnas tegutseda ja enda oskusi maksimaalselt rakendada.

Vaatame lähemalt, mida üks sajamiljonilise väärtusega ettevõte nii oma praeguste kui ka liituvate töötajate puhul enim hindab ja kuidas saaksid ka ise selle ettevõtte eduloosse panustada.

Millega Bondora tegeleb?

Bondora on nüüdseks juba 15 aastat tegutsenud laenudel põhinev online investeerimisplatvorm, mis võimaldab inimestel nii laene taotleda kui ka rahastada. See tähendab, et Bondora kasutab investorite raha laenusoovide finantseerimiseks ja kasvatab tagasimaksetelt teenitud intressi abil omakorda jaeinvestorite investeeringuid.

Ettevõtte unikaalsuseks võib pidada lihtsust, kiirust ja 24/7 kättesaadavust, sest tänu innovaatilisele andmete töötlemise ja modelleerimise tehnoloogiale suudab süsteem luua laenutaotlejale esmase laenupakkumise ööpäevaringselt kõigest 1 minutiga, mida nii pangad kui ka mitmed teised konkurendid sellise mahu ja tempoga teha ei suuda.

Bondora tulemused laenuandjana:

- Kliente: 1,53 miljonit

- Väljastatud laene: 886 miljonit eurot

- Laenuturge: 3 (Eesti, Soome, Holland)

Bondora tulemused investeerimisteenuse pakkujana:

- Investoreid: 226 000

- Investeeringute kogumaht: 886 miljonit eurot

- Investeeringute tootlus: 196 miljonit eurot

Keda Bondora enda ridades näeb?

Kui veel aasta tagasi töötas Bondora ridades 110 töötajat 21 eri rahvusest, siis aasta hiljem on need numbrid juba vastavalt 170 töötajat 31 rahvusest. Kusjuures üle 50% töötajatest moodustavad naised.

Muljetavaldava kollektiivi kasvu taga on ettevõtte soov jõuda 2026. aasta lõpuks lausa miljardieurose käibeni ja laieneda veel 11 uude riiki. Ambitsioonikas eesmärk vajab ka ambitsioonikaid inimesi ja selle jaoks ongi Bondora järjepidevalt uute talentide otsingul.

Ei saa salata, et tipptasemel erialased oskused, kogemused ja teadmised on üliolulised vastavatel ametikohtadel läbilöömiseks, kuid vähemalt sama tähtsad on ka kandidaatide väärtused ja isikuomadused. Selliseid suuri eesmärke, nagu ühemiljardilise käibeni jõudmine saab täita ainult ühes rütmis hingava tiimiga, kus kõik töötajad sobivad omavahel pusletükkidena kokku.

Nii värbabki Bondora oma ridadesse neid, kelle väärtused ühtivad Bondora omadega:

1. Eneseareng – Bondora väärtustab avatud mõttemaailmaga ja enesearengule suunatud inimesi.

2. Ühtne meeskond – kuigi ettevõttesiseselt on palju erinevaid tiime, siis kokkuvõttes töötavad kõik ühise suure eesmärgi nimel ja ollakse teineteisele nii palju nõu ja jõuga toeks kui vähegi võimalik.

3. Kvaliteet üle kvantiteedi – Bondora hoiab oma kollektiivi kompaktsena ja palkab ainult oma ala parimaid eksperte, mis soodustab ka kõigi olemasolevate töötajate loovuse ja teadmiste kasvu.

4. Lihtsad protsessid – olenemata ettevõtte kiirest kasvust tegutseb Bondora jätkuvalt start-up’i mentaliteediga, mis tähendab minimaalset bürokraatiat ja maksimaalset igaühe arvamuse ja vajadustega arvestamist.

5. Andmetepõhine tegutsemine – finantsalase ettevõttena tehakse otsuseid reaalsetele numbritele ja tulemustele tuginedes.

Kusjuures Bondora tutvustab iga kuu oma blogis intervjuuvormis ka enda töötajaid, kirjeldades jälgijatele nii nende senist Bondora teekonda ja tööalaseid saavutusi kui andes ülevaate töötajate hobidest ja muudest tegemistest, mis neil silmad särama panevad.

Miks on Bondora vabadele töökohtadele nii suur nõudlus?

Lisaks eelmainitud väärtustele, mille järgi Bondora igapäevaselt tegutseb ning mis kollektiivile väga meeldiva ja arengulesuunatud töökeskkonna loob, pakub Bondora oma töötajatele veel mitmeid hüvesid.

1. Konkurentsivõimeline palk ja hüvedepakett (sh 5-nädalane tasustatud puhkus, eratervishoiu hüvitis, hobide toetus, vaimse tervise toetus, aktsiaoptsioonid, lisaks Sabbatical 1 kuu ulatuses kui töötaja on Bondoraga olnud 5 aastat);

2. Töötaja enesearengusse panustamine – nagu mainitud, panustab Bondora nii ajaliselt kui rahaliselt võimalikult palju töötaja isiklikku arengusse;

3. Kodukontori võimalus, mis aitab töö- ja eraelu paremini tasakaalus hoida;

4. Pidevalt arenev töökeskkond ja suured eesmärgid annavad võimaluse igaühel oma potentsiaali realiseerida;

5. Üliägedad tiimiüritused (nt kardisõidu võistlused, ettevõtte suvepäevad, jahisõit, kontorisisesed üritused jms);

6. Tasuta kõhutäis ehk kontoris on saadaval nii värsked puuviljad, lõunasöögid, snäkid, koogid, joogid jms.

Kas sul tekkis ka huvi ühe kiires kasvufaasis ettevõttega ühineda ja aidata inimestel üle maailma paremat finantstulevikku luua? Kui jah, siis tutvu hetkel veel vabade töökohtadega ja pane oma kandidatuur Bondora poole teele!

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456