Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine
Korduma kippuvad küsimused
Väljavõte ajakirja Personali Praktik korduma kippuvatest küsimustest. Vastab tööinspektsiooni töökeskkonna konsultant Rein Reisberg.
Rein Reisberg
Meil on tava korraldada korra aastas oma töötajatele kogu kollektiivi hõlmav üritus. See toimub meie ettevõtte saalis ja toidu tellime toitlustusfirmalt. Toitlustusfirma töötajad teenindavad meid saalis ja soovivad lisaks kasutada üht saali kõrvalruumidest, et toite ette valmistada. Millised on meie kohustused tööohutuses?
Olgu tegu era- või firmapeoga, pulma või sünnipäevaga, neis kõigis on üks asi, mis jääb meelde ning muudab atmosfääri – see on kokteil. Soovist sündmusest meeldejääv teha ning klassikaks kujunenud rumm-koola segust midagi põnevamat pakkuda, sai alguse Hans Kaigase loodud mobiilse kokteiliteenuse ettevõte Booze Mule.