Autor: Äripäev • 6. veebruar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Veriff kavatseb palgata 100 töötajat

Veriffi juht Kaarel Kotkas (paremal)
Foto: Andres Haabu
Aastaga kaheksalt töötajalt 100 inimeseni kasvanud kollektiiviga identimisteenuse pakkuja Veriff lubab poole aastaga palgata veel sadakond inimest.

Veriffi asutaja ja tegevjuhi Kaarel Kotkase sõnul on värbamine seni olnud algusfaasis. “Praeguse prognoosi kohaselt töötab meil poole aasta pärast üle kahesaja inimese. Praegu töötab meil inimesi nii Ameerika Ühendriikidest, Brasiiliast, Ghanast, Jaapanist kui mujalt – rahvusvahelistumine jätkub ka edaspidi,” rääkis ta.

Ettevõte on värvanud ka mitmeid tuntud ja kõrge profiiliga juhte, ettevõtte arendusjuhina töötab näiteks Skype Eesti endine tegevjuht Tiit Paananen, turundusjuhina endine LHV digitaalkanalite juht Triin Uustalu, äriarenduse juhina endine Uber Baltikumi tegevjuht Enn Metsar ja tehnoloogiajuhina endine Skype’i tarkvaraarhitekt Jaanus Kivistik, personalijuhina Scoro kaasasutaja Kristina Lilleõis, verifitseerimisüksust juhib endine TransferWise’i verfitseerimisüksuse juht Kreet Prants, küberpettustevastast tootegruppi juhib BrowserID asutaja Argo Mändmaa ning masinõppe meeskonda juhib endine Starship Technologies’i tarkvarainsener Taivo Pungas.

Tänaseks on Veriffil sadakond klienti üle maailma, nende seas finants- ja jagamismajanduse ettevõtted ning online-kaubamajad. 2019. aasta jaanuaris laiendas Veriff oma tooteportfelli läbi küberturvalisuse ettevõtte BrowserID omandamise, mis suudab tuvastada seadmepõhistest andmetest lähtuvad riskid. Veriff on kaasanud 8,3 miljoni dollari ulatuses investeeringuid 25 institutsionaalselt ja erainvestorilt.

* Artikkel on ilmunud Äripäevas.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456