Uudised
Ainult tellijale

Töötajad uute väljakutsete otsingul

Aasta esimeses pooles tunnetavad paljud suurt tahet lahkuda praeguselt töökohalt. Võib-olla on täitmata uusaastalubadus, võib-olla on lihtsalt kevad kätte jõudmas ja uued karjääriredelil liikumise võimalused silmapiiril.

Foto: Pixabay

Näiteks annab inimese LinkedIni profiil aimu tulemuslikust tegevusest, nagu tulu teenivad projektid või turuosa suurendavad algatused. Meelitage töötajat võimalustega, mis laiendavad tema tegevust ja vastutust. Näiteks kui ta juhib praegu kohalikku meeskonda, pakkuge talle vastutusrikkamat positsiooni piirkondliku või ülemaailmse meeskonna juhtimisel. Kui inimese ametinimetus on müügijuht, peibutage teda müügi- ja äridirektori ametinimetusega, mis tähendab suuremat vastutust rohkemate kohustuste tõttu.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Kord nädalas ilmuva personaliuudised.ee uudiskirja
 • Jaga lugu:
  PERSONALIUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad personali uudised igal nädalal enda postkasti.

  Personaliuudised.ee toetajad:

  Kai Miller
  Kai MillerPersonaliuudised.ee juhtTel: 5330 5136
  Cätlin Puhkan
  Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700