Autor: Kadi Tamkõrv • 7. juuni 2019

Strateegiline personalijuht loob ettevõttes sünergiat

Aeg-ajalt kuulen juhtidega vesteldes, et personalijuhid ei ole piisavalt strateegilised, et ärijuhid ja tippjuhid neid võrdväärsete partneritena võtaksid. Personalijuhid ise aga tunnevad, et teised juhid ei kaasa neid piisavalt ning peavad pigem töötajatega seotud küsimustega tegelejaiks. Milles seisneb juhi ja personalijuhi partnerlus?
Nortali personalijuht Kadi Tamkõrv
Foto: Raul Mee

Personalijuhtimine seostub enamasti selliste teemadega nagu inimeste värbamine ja hoidmine, koolitamine ja arendamine, motiveeriva töökeskkonna loomine, tasustamine ja soodustused, väärikas töösuhte lõpetamine. See kõik on personalijuhtimise seisukohalt väga oluline, kuid strateegiline personalijuhtimine ei tähenda vaid inimestega seotud küsimuste lahendamist. Strateegiline personalijuhtimine on inimeste juhtimine nii, et organisatsioon areneks pidevalt.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456