Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Finnairi kliendikogemuse asepresident: mitmekesised tiimid saavutavad parimaid tulemusi

9. ja 10. augustil toimuval Arvamusfestivalil osaleb Finnairi kliendikogemuse asepresident Piia Karhu, kes jagab Põhjamaade Ministrite Nõukogu korraldatud arutelul oma mõtteid ettevõtte mitmekesisuse ja värbamise teemal.

Foto: Finnair

Piia Karhu ütleb, et lennufirma töö nõuab laitmatut meeskonnatööd paljudes valdkondades, et ettevõte saaks pakkuda kõigile klientidele turvalist ja meeldivat lennukogemust. Piloote, meeskonnaliikmeid ja lennujaama töötajaid näevad reisijad kõige rohkem, aga iga lennu taga on peale mainitute veel suur spetsialistide tiim – kliendikogemuse loojad, digieksperdid, mehaanikud ja paljud teised. Finnairi väärtused on lihtsus, julgus ja pühendumus hoolida. Neist väärtustest juhindutakse ka värbamisel: lisaks konkreetse ameti jaoks vajalikele kompetentsidele otsitakse tööle inimesi, kes jagavad ettevõtte väärtusi ja mitmekesistavad meeskondi.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Kord nädalas ilmuva personaliuudised.ee uudiskirja
 • Jaga lugu:
  PERSONALIUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad personali uudised igal nädalal enda postkasti.

  Personaliuudised.ee toetajad:

  Kai Miller
  Kai MillerPersonaliuudised.ee juhtTel: 5330 5136kai@personaliuudised.ee
  Cätlin Puhkan
  Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee