Autor: Kristel Ainsalu • 2. september 2019

Kunstiõpetajast maailmaklassi värbaja

Kui Renita Käsperiga juulikuus Skype’i teel ühendust võtan, valitseb Euroopas tohutu kuumus. Renita ütleb, et Berliinis, kus ta resideerub, ei ole kontorites ja restoranides enamasti konditsioneere. Kõik higistavad, joovad meeletult vett ning püüavad kuidagi selles palavuses tööd teha.
Babbeli talenditiimi juht Renita Käsper
Foto: Renita Käsper

Renita töötab idufirmas Babbel, kuhu ta sattus üsna juhuslikult. Vihje kõikidele, kes otsivad uusi ja põnevaid väljakutseid – hoidke oma LinkedIni profiilid aktiivsed ja atraktiivsed! „Pakkumine tuli LinkedIni kaudu. Alguses küll saksakeelsena, aga tänu sellele, et olen koolis saksa keelt õppinud, suutsin selle läbi lugeda ja sain aru, mida pakutakse. Esialgu oli pakkumisel töökeelena saksa keel ja kaup jäi katki. Mõne aja pärast võttis aga värbaja jälle ühendust ning teatas, et nad arutasid ja töökeeleks saab siiski olema inglise keel. Ja nii ma siis ühel hommikul Berliini poole lendasingi.”

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456