Kristel Ainsalu • 2 september 2019
Uudised
Ainult tellijale

Kunstiõpetajast maailmaklassi värbaja

Kui Renita Käsperiga juulikuus Skype’i teel ühendust võtan, valitseb Euroopas tohutu kuumus. Renita ütleb, et Berliinis, kus ta resideerub, ei ole kontorites ja restoranides enamasti konditsioneere. Kõik higistavad, joovad meeletult vett ning püüavad kuidagi selles palavuses tööd teha.

Babbeli talenditiimi juht Renita Käsper  Foto: Renita Käsper

Renita töötab idufirmas Babbel, kuhu ta sattus üsna juhuslikult. Vihje kõikidele, kes otsivad uusi ja põnevaid väljakutseid – hoidke oma LinkedIni profiilid aktiivsed ja atraktiivsed! „Pakkumine tuli LinkedIni kaudu. Alguses küll saksakeelsena, aga tänu sellele, et olen koolis saksa keelt õppinud, suutsin selle läbi lugeda ja sain aru, mida pakutakse. Esialgu oli pakkumisel töökeelena saksa keel ja kaup jäi katki. Mõne aja pärast võttis aga värbaja jälle ühendust ning teatas, et nad arutasid ja töökeeleks saab siiski olema inglise keel. Ja nii ma siis ühel hommikul Berliini poole lendasingi.”

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Kord nädalas ilmuva personaliuudised.ee uudiskirja
 • Jaga lugu:
  PERSONALIUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad personali uudised igal nädalal enda postkasti.

  Personaliuudised.ee toetajad:

  Kai Miller
  Kai MillerPersonaliuudised.ee juhtTel: 5330 5136
  Cätlin Puhkan
  Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700