Uudised
Ainult tellijale

Tegevjuhid, kes töötavad vähem kui 40 tundi nädalas

Firmade asutajate ja tegevjuhtide magamisharjumused on mitmel moel huvitavad, aga nende inimeste ühine joon on see, et enamik neist töötab palju. See pole kuigi üllatav, arvestades, et statistika järgi veedab isegi keskmine täiskohaga töötaja tööpäeval 8,5 tundi tööl (ja nädalavahetusel 5,4 tundi). Aga on ka haruldasi erandeid – tegevjuhte, kes usuvad igapäevase tööaja vähendamise kasulikkusesse.

Foto: Pixabay

Mõni tegevjuht teeb lihtsalt lühemaid tööpäevi, teised üritavad propageerida neljapäevast töönädalat. Näiteks Rootsis on mõni tehnoloogiaidufirma edukalt rakendanud kuuetunnist tööpäeva ning neljapäevase töönädalaga katsetanud Uus-Meremaa firma leidis, et see suurendas tootlikkust.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Kord nädalas ilmuva personaliuudised.ee uudiskirja
 • Jaga lugu:
  PERSONALIUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad personali uudised igal nädalal enda postkasti.

  Personaliuudised.ee toetajad:

  Kai Miller
  Kai MillerPersonaliuudised.ee juhtTel: 5330 5136
  Cätlin Puhkan
  Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700