Autor: Raivo Valk • 13. november 2019

Tartu Ülikooli arenguprogramm toetab algajat juhti

Arenguvõimalusi vajavad kõik, ent sageli tahetakse kiiresti ree peale saada pärast karjäärimuutust spetsialistist juhiks. TÜ juhi arenguprogrammi peamine fookus ongi alustavatel juhtidel.
Foto: Pixabay

Pole kuigi palju inimesi, kellel oleks ükskõik, millise juhi meeskonnas töötada. Professionaalset juhti hindab nii töötaja kui ka organisatsioon tervikuna. Juhtimise kvaliteedist sõltub lihtsalt liiga palju, et mitte küsida, millist tuge ja arenguvõimalusi saame oma juhtidele pakkuda. Tartu Ülikooli juhi arenguprogrammi peamine fookus on alustavatel juhtidel, ent liituma on oodatud ka kogenud juhid ning need, kelle juhitee ülikoolis on alles ees.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456