Autor: Personaliuudised.ee • 7. aprill 2020

Kas kriisis on kohta tööheaolule?

Foto: Pixabay
Kui ühiskond võitleb ellujäämise nimel otseselt ja ülekantud tähenduses, siis tundub, et kõik muu võib jääda tagaplaanile. Milleks mõelda tööheaolust, kui töö võib üldse kaduda?

Kriis läheb üle ja siis algab tõsine konkurents iga kliendi nimel. Siis on vaja, et töötajad suudaksid ja tahaksid teha lisapingutuse parema töötulemuse nimel. Uuringuid on tehtud palju, aga üks laiaulatuslikumaid näitas, et hea enesetundega inimeste töö on keskmiselt 31% tootlikum, nad müüvad 37% rohkem ja on kolm korda loovamad. Kui hoolitsete inimeste tööheaolu eest ka kriisi ajal, saate endale lojaalse töötajaskonna, kes suure tõenäosusega oskab hinnata teie püüdlusi ja panustab ka ise rohkem kui minimaalselt vajalik.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456