Autor: Helo Tamme • 6. mai 2020

Uue ajastu väärtuspakkumine

Foto: Unsplash
Üks, mida koroonaviiruse kriis õpetanud on, on see, et mitte miski pole enam kindel ja turvaline keskkond võib kiiresti muutuda ebaturvaliseks. Ja seda mitte ainult Eestis, vaid kogu maailmas.

Kriisiga kaasnenud muudatused on meie elus olnud juba piisavalt pikka aega, et anda mõista, et nad on siin, et jääda. Ka valitsuse kriisiplaan näitab valmisolekut selleks, et kui praegu veel tuleme koroonakriisist välja, siis võib peatselt oodata uusi laineid. Mida tulevik endaga kaasa toob, näitab üksnes aeg. Üks, mis aga kindel – mitte miski pole enam kindel.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456