Autor: Personaliuudised.ee • 15. mai 2020

MySpotit tõi turule kontorijagamise platvormi

Kaks aastat tagasi kahe vormsilase asutatud koosolekuruumide vahendusteenust pakkuv idufirma MySpotit kaotas COVID-19 viiruse levikust tingitud piirangute tõttu kogu äri. Meeskond aga pille kotti ei pannud ja kaugtöö leviku lainel töötas välja kontorijagamise platvormi, et toetada isolatsioonist väljumisel tagasi tööle suundumist ning uute töövormide juurutamist.
Tallinna lennujaama VIP sissepääsu juures olev koosolekuruum „Mets”.
Foto: Kai Miller

Kui eelmise majanduskriisi ajal levis üle maailma kodude jagamine läbi globaalse ettevõtte Airbnb, mis aitab kokku hoida kulusid vaba aja veetmisel, siis praegune kriis on kaasa toonud olulisi muudatusi töömaailmas. MySpotit kaasasutaja ja juhi Hardi Kinnase sõnul on maad võtmas töötamise hübriidmudel, mis on segu kaugtööst ja töötamisest kontoris.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456