Autor: Personaliuudised.ee • 19. mai 2020

Kas kaugtöökohad tuleks ka üle hinnata?

Lugeja küsimusele kaugtöökoha nõuete ja nende järgimise kohta vastab Tööinspektsiooni töökeskkonna konsultant Piret Kaljula.
Foto: Unsplash

Paljud kontori töötajad on tööle tagasi tulemas. Osa on öelnud, et tahavad jätkata kaugtööl, samas on kontoris kõigile korrektsed ergonoomilised töökohad loodud. Tööandja on valmis kaugtööd võimaldama, aga kas on mingid nõuded, mida tuleks järgida?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456