Autor: Personaliuudised.ee • 29. mai 2020

Leelia Rohumaa: nüüd on olemas kindlus, et töö saab kaugelt edukalt ära teha

Müügitarkvara ettevõte Pipedrive avab 1. juunist pärast rohkem kui kahte kuud oma Tallinna ja Tartu kontorid, kuid ettevõttes tehtud uuringu kohaselt eelistavad juunikuus ligikaudu pooled töötajatest jätkata töötamist kodus ja üksnes viiendik plaanib hakata kontorit iga päev kasutama.
Pipedrive’i personalijuht Leelia Rohumaa
Foto: Meeli Küttim

Pipedrive’i personalijuhi Leelia Rohumaa sõnul on viimase paari kuuga muutunud nii töötajate kui ka ettevõtete suhtumine väljaspool kontorit töötamisse ja tõenäoliselt on tulevikus vähemalt IT-sektoris kaugtöö pigem norm kui erand. „Viimased kaks ja pool kuud on andnud nii inimestele kui ka ettevõtetele kindluse, et väikeseid kohendusi tehes saab suure osa tööst edukalt ära teha virtuaalselt ning kindlasti annab see mõlemale poolele tõuke soosida kontoris käimise asemel täielikku või osalist kaugtööd,” sõnas Rohumaa.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456