Autor: Personaliuudised.ee • 1. juuli 2020

Tööpakkumiste poolest kukub endiselt ehitusvaldkond

Juuni kandideerimisaktiivsus oli neljandiku võrra suurem kui eelmine aasta samal ajal, selgus CV.ee tööportaali tööturu ülevaatest. Kandideerimisaktiivsus kasvas 7% võrreldes maikuuga ja eelmise aasta juuniga võrreldes jõudis lehele neljandiku võrra enam kasutajaid.
Foto: Unsplash

Valdkonniti näeme, et võrreldes maikuuga on juunis drastiliselt langenud tööpakkumised ajutise töö kategoorias (–146%), vabatahtlike kategoorias (–250%) ja praktikapakkumised (–125%). Samuti kukub endiselt ehitusvaldkond, mis kukkus juunis –43% võrreldes maiga.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456