Autor: Personaliuudised.ee • 1. juuli 2020
Ainult tellijatele

Tööpakkumiste poolest kukub endiselt ehitusvaldkond

Juuni kandideerimisaktiivsus oli neljandiku võrra suurem kui eelmine aasta samal ajal, selgus CV.ee tööportaali tööturu ülevaatest. Kandideerimisaktiivsus kasvas 7% võrreldes maikuuga ja eelmise aasta juuniga võrreldes jõudis lehele neljandiku võrra enam kasutajaid.

Autor: Unsplash

Valdkonniti näeme, et võrreldes maikuuga on juunis drastiliselt langenud tööpakkumised ajutise töö kategoorias (–146%), vabatahtlike kategoorias (–250%) ja praktikapakkumised (–125%). Samuti kukub endiselt ehitusvaldkond, mis kukkus juunis –43% võrreldes maiga.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Personaliuudised.ee toetajad:
Kai MillerPersonaliuudised.ee juhtTel: 5330 5136
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700