Autor: Hanna Jõgi • 10. juuli 2020

9 võimalust, kuidas end meeskonnas toksiliste inimeste eest kaitsta

Ilmselt igaüks on kokku puutunud oma elus mõne inimesega, kes suudab enda ümber olevad inimesed mängleva kergusega tülli ja hulluks ajada, ebakindlust ja intriige tekitada. Niinimetatud toksiline inimene justkui toitub teiste inimeste negatiivsetest emotsioonidest, kirjutab PersonaliDisaini tegevjuht ja konsultant Hanna Jõgi.
PersonaliDisaini tegevjuht, konsultant ja <em >coach </em> Hanna Jõgi

Seda tüüpi inimesed on osavad manipulaatorid ja tihti me isegi ei märka enne, kui oleme liiga sügavale intriigidesse mässitud. Nad mürgitavad sisekliimat ja tekitavad pingeid, mis viivad meeskonnas alla nii inimeste motivatsiooni kui ka töösoorituse.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456