Autor: Jana Žilkina • 10. august 2020

Kolleegide igatsus suurendab kaugtööajastul tiimiürituste rolli

Distantsilt töötades suureneb vajadus sotsiaalse suhtluse järele töökaaslastega, mistõttu omandavad ühised koosviibimised ja üritused veelgi olulisema ja erilisema tähenduse. Organisatsiooni teevadki organisatsiooniks selle inimesed, mitte tehnika ja numbrid. Inimestele tuleb tähelepanu pöörata, olenemata distantsist, ajastusest või muudest teguritest.
Elisa telemarketingi müügijuht Jana Žilkina

Ajal, mil seljataga on kuudepikkune koduspüsimise periood ja inimesed teevad ka tavaolukorras rohkem kaugtööd, on ühisüritused ja koosviibimised veelgi olulisemal kohal kui varem. Kui sellel aastal on mõni ettevõte otsustanud suurearvulise inimeste hulgaga suvepäevad ettevaatuse või keerulise olukorra tõttu ära jätta või edasi lükata, tasub kindlasti siiski kaaluda väiksemates tiimides ürituse korraldamist. Usun, et see ei ole kärpimiskoht, eriti kui ühisüritused on ka varem au sees ja tiimi loomulik osa olnud. Loomulikult aga tuleb seda teha ikka kõigi tervist hoides, hügieenireegleid silmas pidades ja vajadusel haigena kodus püsides.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456