Jana Žilkina • 10 august 2020
Uudised
Ainult tellijale

Kolleegide igatsus suurendab kaugtööajastul tiimiürituste rolli

Distantsilt töötades suureneb vajadus sotsiaalse suhtluse järele töökaaslastega, mistõttu omandavad ühised koosviibimised ja üritused veelgi olulisema ja erilisema tähenduse. Organisatsiooni teevadki organisatsiooniks selle inimesed, mitte tehnika ja numbrid. Inimestele tuleb tähelepanu pöörata, olenemata distantsist, ajastusest või muudest teguritest.

Elisa telemarketingi müügijuht Jana Žilkina  

Ajal, mil seljataga on kuudepikkune koduspüsimise periood ja inimesed teevad ka tavaolukorras rohkem kaugtööd, on ühisüritused ja koosviibimised veelgi olulisemal kohal kui varem. Kui sellel aastal on mõni ettevõte otsustanud suurearvulise inimeste hulgaga suvepäevad ettevaatuse või keerulise olukorra tõttu ära jätta või edasi lükata, tasub kindlasti siiski kaaluda väiksemates tiimides ürituse korraldamist. Usun, et see ei ole kärpimiskoht, eriti kui ühisüritused on ka varem au sees ja tiimi loomulik osa olnud. Loomulikult aga tuleb seda teha ikka kõigi tervist hoides, hügieenireegleid silmas pidades ja vajadusel haigena kodus püsides.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • lugeda kõiki lukus lugusid, valdkonna arvamusliidrite artikleid ja intervjuusid
 • ligipääsu põnevatele kogemuslugudele ja palga TOPi artiklitele
 • ülevaate raadiosaadete ja ürituste ettekannete kokkuvõtetest
 • aastatellimuse puhul Personali Praktiku paberväljaande
 • kord nädalas ilmuva personaliuudised.ee uudiskirja
 • Jaga lugu:
  PERSONALIUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad personali uudised igal nädalal enda postkasti.

  Personaliuudised.ee toetajad:

  Kai Miller
  Kai MillerPersonaliuudised.ee juhtTel: 5330 5136
  Cätlin Puhkan
  Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700