Autor: Keishy Margus • 27. august 2020

Kasulik praktika: värbamine ja sisseelamine kaugtööajastul

Millele peaks tähelepanu pöörama värbamisel ja inimestevahelisel suhtlusel, kui silmast silma puututakse kokku harvemini ja töötajad on suurema osa ajast kodukontorites?
Elisa personalikonsultant Keishy Margus

Uudne olukord, kus kontoris käiakse koos vähem või suur osa suhtlusest toimub virtuaalselt, on pannud paljud analüüsima erinevaid tööprotsesse. Kuidas korraldada värbamisprotsesse distantsilt? Kuidas luua uute tiimiliikmete jaoks hea ja toetav töökeskkond, kui inimesed viibivad eri paikades?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456