Autor: Personaliuudised.ee • 1. september 2020

Telia personaliüksuse juhiks saab Ingrid Viinapuu

Telia Eesti juhtkonnas toimub mitu muudatust, teiste seas jätkab alalisel positisioonil varem kohusetäitja rollis olnud ja nüüd personaliüksuse juhina töötama asuv Ingrid Viinapuu.
Foto: Andres Haabu

Alates septembrist on Telia Eesti ärikliendiüksuse juht Holger Haljand. Lisaks jätkavad alalistel positsioonidel kolm Telia juhtkonna liiget, kes olid varem kohusetäitja rollis – personaliüksuse juht Ingrid Viinapuu, era- ja turundusüksuse juht Kristjan Viilmann ning müügi- ja teenindusüksuse juht Katre Liiberg.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456