Autor: Kristel Maran • 6. oktoober 2020

Suur persoonilugu: Ly Malk teeb unistuste tööd

Möödunud kevad oli eriline aeg ka Ly Malki jaoks. Märtsikuus asus Ly tööle Poola kunagisse pealinna – rohelisse, ilmeilusa vanalinna, losside ja lahkete inimestega Krakovisse, tehnoloogiakontserni ABB Ida-Euroopa värbamisjuhiks.
ABB Ida-Euroopa värbamisjuht Ly Malk
Foto: Marcin Kwiecień

Augusti lõpupäevil, kui Lyga vestleme, on Lõuna-Poolas veel imeilus kolmekümnekraadine suveilm. Meie jutuajamise jooksul tõden korduvalt, et Ly on väga õnnelik inimene, sest teeb oma unistuste tööd. Teed sinna on sillutanud mitmed juhused.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456